Impresii

Impresiile călătorilor pe urmele lui Buddha

Cristina R.

"Au fost 14 zile de descoperire și nu mă refer doar la locuri, oameni sau situații noi, ci și la mine, la EU. Înainte de plecare spuneam că merg 'pentru că Sega'. Când am ajuns în Nepal, am știut că a fost 'pentru că EU'. Pentru mine a fost o experiență extraordinară într-o lume a contrastelor, interioare și exterioare. Buddhayatra a mai însemnat o conexiune grozavă cu OAMENII alături de care am călătorit și cu care am rămas prietenă. Mă simt binecuvântată pentru toate darurile primite în această călătorie. Mulțumesc, Sega! Dhanyabad, Basanta-ji!"

Cristina R.

Imola S.

"Basanta-ji, you touched our souls... I thank you for this journey.”

Imola S.

Simona P.

"Sunt călătorii pe care le faci cu pasul și călătorii pe care le faci cu sufletul. Sunt locuri pe care le vizitezi o dată și e de ajuns. Dar există anumite locuri unde te-ai întoarce mereu. Buddha Yatra este o călătorie pe care eu am făcut-o cu sufletul, în locuri unde aș tot reveni. Locuri unde m-am conectat cu sufletul meu, unde m-am încărcat de energie, unde am fost cu mine... Le mulțumesc lui Basanta-ji și lui Sega-ji pentru aceasta experientă uimitoare."

Simona P.

"Am plecat în Buddha Yatra din curiozitate pentru India. M-am întors cu o experiență bogată în ceea ce privește cultura, istoria, viața, spiritualitatea buddhistă, dar nu numai. M-am ales cu prieteni noi, care au contribuit la reușita acestei călătorii. Sega a făcut ca lucrurile să meargă strună, iar Basanta-ji, fostul arheolog șef din Lumbini, cu o reputație extraordinară în toate locurile vizitate, a adăugat o dimensiune impresionantă întregii experiențe. Orice întrebare (și au fost multe) a primit răspuns. Recomand tuturor să-l cunoască și să-și descopere propriul drum prin India și Nepal."

Ioan C.

Dorel G.

“I'm very glad I took this journey - my third adventure with Sega Namaste - and I feel thankful to all of you.”

Dorel G.

Răzvan L.

“I cannot say in a few words what I feel in my heart, because you, Basanta-ji, left me speechless for so many times. You are a great teacher and professor. And you are a Buddha in disguise. You shared a little bit of enlightenment to each and every one of us and I'm sure many of this group found some answers for their own lives.”

Răzvan L.

Monica L.

“Nu am știut la ce să mă aștept... Nu mai fusesem în India, nu știam cine e Buddha, dar această călătorie mi-a schimbat viața.”

Monica L.

Katalin Z.

“For me, life is a journey, and I came to understand that this journey was a present for me. It was my pilgrimage, it was my journey. And I thank you all!”

Katalin Z.

Carmen A.

“Echilibru între trup și suflet, cunoaștere și neștiință, prezență continuă, toate armonizate și întrepătrunse, au creat necreatul și au pus temelia unei călătorii cu sens unic."

Carmen A.