Impresii

Impresiile câtorva participanți la edițiile Buddha Yatra anterioare.

Ioan C.

„Am plecat în Buddha Yatra din curiozitate pentru India. Nu îl știam pe Sega și nici pe altcineva din grup. M-am întors cu o experiență bogată în ceea ce privește cultura, istoria, viața, spiritualitatea buddhistă, dar nu numai. M-am ales cu prieteni noi, care au contribuit cu savoarea lor la reușita acestei călătorii. Sega a făcut ca lucrurile să meargă strună, iar Basanta-ji, fostul arheolog șef din Lumbini, cu o reputație extraordinară în toate locurile vizitate, a adăugat o dimensiune impresionantă întregii experiențe. Orice întrebare (și au fost multe) a primit răspuns. Un om de mare tact și sensibilitate, dornic să împărtășească din toata inima. Recomand tutoror să îl cunoască și să-și descopere propriul drum prin Nepal și India.”

Simona P.

„Sunt călătorii pe care le faci cu pasul și călătorii pe care le faci cu sufletul. Sunt locuri pe care le vizitezi o dată și e de ajuns. Dar există anumite locuri unde te-ai întoarce mereu. Buddha Yatra este o călătorie pe care eu am făcut-o cu sufletul, în locuri unde aș tot reveni. Locuri unde m-am conectat cu sufletul meu, unde m-am încărcat de energie, unde am fost cu mine… Locuri unice in lume, cu mare încărcătură spirituală și istorică, locuri unde mulți îsi doresc să ajungă și pe care eu am avut bucuria și onoarea să le vizitez. Buddha Yatra este călătoria în care am cunoscut oameni deosebiți. Dl profesor arheolog Basanta Bidari a reușit, cu poveștile sale, să mă emoționeze nu o dată, ci de nenumărate ori. Le mulțumesc lui Basanta-ji și lui Sega-ji pentru aceasta experientă uimitoare.”

Katalin Z..

„Pentru mine viața în sine este o călătorie, dar am realizat faptul că această călătorie a fost un cadou pe care l-am primit în viața asta. Mă simt schimbată față de cum am pornit la drum. A fost un pelerinaj, a fost o călătorie… A fost călătoria mea.”

Carmen A.

„Armonia cu trupul și cu sufletul, cunoașterea și neștiința, prezența continuă, toate armonizate și întrepătrunse, au creat necreatul și au pus temelia unei călătorii cu sens unic.”

Imola S..

„Basanta-ji, ne-ai atins inimile. Mulțumesc pentru această călătorie.”

Monica L.

„Când m-am înscris pentru această călătorie, nu am știut la ce să mă aștept. Îmi doream să ajung în India, dar nu știam cine e Buddha. Ei bine, pot spune că această calatorie mi-a schimbat viața.”

Răzvan L.

„Nu prea știam eu multe despre Buddha, mi-l imaginam un tip cu burdihan care stă în poziția «lotus», dar această călătorie mi-a schimbat percepția… Nu pot descrie ce simt în inima mea, Basanta-ji m-a lăsat de multe ori fără cuvinte. Nu e doar un profesor excepțional, ci însuși Buddha deghizat. Ne-a împărtășit crâmpeie de iluminare și sunt sigur că fiecare a primit unele răspunsuri pentru viața sa.

Cristina R.

„A fost o călătorie de descoperire, și nu mă refer doar la locuri, oameni sau situații noi, ci și la mine, la EU. Înainte de plecare spuneam că merg «pentru că Sega». Când am ajuns în Nepal, am știut că a fost «pentru că EU». Pentru mine, a fost o experiență extraordinară, o călătorie într-o lume a contrastelor. Interioare și exterioare. Buddha Yatra a mai însemnat o conexiune grozavă cu OAMENII alături de care am călătorit și cu care am rămas prietenă. Mă simt binecuvântată pentru toate darurile primite în această călătorie. Mulțumesc, Sega!”